Tag på retreat

Forestil dig, at du spiser helt normalt. At du aldrig mere skal tænke på kure, kalorier og kulhydrater, når du øser op på din tallerken. At du finder din vægt og kan holde den stabilt resten af dit liv. Forestil dig, at du nyder din mad, er glad for din krop og værdsætter dig selv. Lyder det uopnåeligt? Det er det ikke. Spørg bare Sofia Manning, der kender forandringsprocessen fra egen krop og sind.

Måske er du i fuld gang med at integrere Tre Måltider om Dagen i dit liv. Måske har du mest af alt brug for støtte i processen. Måske tøver du stadig, udsætter, venter på det rette øjeblik. Og har mere brug for at blive skubbet i gang. Du har i hvert fald læst Sofia Mannings bog Mit Hemmelige Forhold til Mad og besluttet dig for at gøre noget ved DIT forhold til mad. Og uanset om du har brug for hjælp til at begynde, støtte til at fortsætte eller ro til at nå i mål, så er det her retreatet for dig.

Det ledes nemlig af Sofia Manning, der både i teori og praksis øser af egne og professionelle erfaringer om, hvordan man undgår at lade sig martre af sit forhold til mad og vægt.

Fred, ro og smukke rammer

Retreatet afholdes kun for mindre grupper (max 20 personer) og strækker sig over tre en halv dag på et af de frodigste og mest fredfyldte steder man kan forestille sig: En årtusind-gammel olivenlund omgivet af bjerge, brægende får, svævende ørne, oldgamle oliventræer og vinranker i snorlige rækker. Her er fred og ro, inspiration og sparring - og de helt rigtige rammer til at tage sig selv og de ting man tumler med alvorligt. Og det er præcis, hvad vi lægger op til.

For udover solskin, bjerge, yoga og meditation kan du se frem til at arbejde intensivt med dine mentale forhindringer, dit forhold til dig selv, din krop og din mad - og naturligvis med at integrere dit nye og afslappede spisemønster.

Du bliver indkvarteret på et nærliggende og virkelig skønt landhotel og hver dag kørt (ca. 20 min) til og fra Mil Años. Her begynder vi som regel omkring kl. 9.30 og slutter igen kl. 18.30. Herudover kan du i begrænset omfang se frem til at at have en smule "personligt hjemmearbejde" om aftenen.

Pris, program & praktik

INKLUDERET I PRISEN:
• 3 1/2 dages retreat ledet af Sofia Manning
• Fly København-Malaga tur-retur
• Hotel og al transport til og fra hotel
• Fuld forplejning
• Kursus- og arbejdsmaterialer

RETREATET finder sted på kursusstedet Mil Años i Andalusien i dagene fra den 24-27 april.

AFGANG fra København 24. april kl. 11.15.

AFREJSE Malaga 27. april kl. 20.40.

INDKVARTERING på delt dobbeltværelse på Hotel Bañu Rabbah i Benarrabá. Hotellet forestår morgen- og aftensmad. Vi sørger for al transport mellem lufthavn, hotel og retreatsted.

ØVRIG FORPLEJNING finder sted på Mil Años.

BESTIL I JANUAR OG SPAR 1000 KRONER!!

PRIS: 2000 € / 15.000 kr ex. moms. Ved bestilling inden 1. februar er prisen 1880 € / 14.000 kr. ex moms.

VIGTIGT: Retreatstedet Mil Años drives af spansk virksomhed, det er denne virksomhed, du som kursist indgår aftale med.