Beliggenhed

Vi befinder os i Malagaprovinsen i Andalusien, ca. to timers kørsel stik vest fra lufthavnen i Malaga. Midt i de utroligt smukke Ronda-bjerge (Serrania de Ronda), ligger Mil Años i en dal i ca. 400 meters højde. Vi er på landet, ikke i en by. De nærmest liggende landsbyer er Algatocin, Gaucin og Cortes de la Frontera. Den nærmeste større by er Ronda, som er lokalområdets historiske, kulturelle og intellektuelle centrum og en slags hovedstad for de berømte hvide landsbyer (pueblos blancos), der omgiver os.

Området

Områdets absolutte seværdighed er naturen og vi befinder os da også mellem hele tre naturreservater (Sierra de las Nieves, Los Alcornocales og Grazalema). Her er spektakulært smukt. Året rundt, dag og nat. Og især morgen og aften, når lyset er blødest og himlen mest farverig. Udsigten er til bjerge, der både er blide og bryske at beskue, på en gang enorme, enormt tæt på og enormt langt væk. Luften er frisk og ren, lyden er en rislende bæk og et brægende får, og øjet kan se langt om dagen - helt til Afrika! - og endnu længere om natten, hvor en vidunderligt klar stjernehimmel funkler over os.

Proviantering

Dagligvarer kan købes i en af de nærliggende landsbyer. Landhandlen i Algatocin er en autentisk oplevelse og supermarkedet Ruiz Galan i Gaucin har så høj en standard på ferske varer, at man kan længes efter den i Danmark...